#21 Eens ging de zee hier tekeer…

Eens ging de zee hier tekeer
Maar die tijd komt niet weer
Zuiderzee heet nou IJsselmeer

Zuiderzeebalade (1959)

Cornelis Lely is de broer van de opa van de opa van Annemiek. Volg jij het nog? Deze meneer is verantwoordelijk voor de aanleg van de Afsluitdijk en daarmee het einde van de Zuiderzee. Hij is de naamgever van Lelystad. Toch ziet Annemiek zich er niet snel wonen.

Onze podcast wordt met groene stroom gemaakt! Daar zijn we zeker van want we zitten allebei bij Vandebron. Ook jij kunt kiezen voor een groenere toekomst. Voor de wereld én voor onze podcast, want als jij via deze link overstapt naar Vandebron, krijgen wij 100 euro om de komende tijd weer een hoop te blijven vinden en dat met jou te delen!

Wil je ons direct financieel steunen? Dan kan ook! Klik dan op deze link.

Annemiek haalt het boek Wees onzichtbaar van Murat Isik en de televisieserie De nieuwe wildernis aan. Benno heeft het nog weer kort even over zijn lievelingsprogramma 100 dagen voor de klas.

Volgende week maken we de seizoensafsluiter! Benno interviewt Annemiek in 12 minuten en andersom. Heb jij een vraag voor Annemiek? Mail dan naar Benno@ikvindhierietsvan.nl Heb je een vraag voor Benno? Mail dan naar Annemiek@ikvindhierietsvan.nl