#6 Seks met Lisse

Lisse Knaapen (1993) is de meest talentvolle actrice van Nederland en bovendien – zoals Annemiek dat altijd zegt – een echte goedzak. Tot de quarantaine speelde ze de rol van Ada in de musical ‘Soldaat van Oranje‘ en wij mochten allebei met haar werken bij de voorstelling ‘Emma wil leven.’ Komend seizoen is ze te zien in de musicalThe Waitress.’

Lisse roept mensen op om niet meteen over zichzelf te beginnen als een ander iets vertelt. We zeiden toch dat ze een echte goedzak is?

We hebben alle drie last van huidhonger, maar voelen ons bevoorrecht met onze liefdes op de bank. Voel jij je eenzaam gedurende deze quarantainetijd? Stuur een mailtje naar annemiek@ikvindhierietsvan.nl. Dan nodigen wij jou uit in de podcast!

Van huidhonger tot seks. Steeds meer vrouwen praten over seks in het openbaar. Voorbeelden hiervan zijn De sekszusjes, De documentaire ‘Mijn seks is stuk‘ van Lize Korpershoek en het boek ‘Kom als jezelf‘ van Emily Nagoski.

Het boek ‘Als de man verliest‘ van Tim Overdiek gaat over het praten over moeilijke onderwerpen tussen mannen.

Wist jij dat een vulva het buitenste gedeelte van het geslachtsorgaan en de vagina de opening waar je baarmoederhals uitkomt is? Tot voor kort wisten Lisse en Annemiek dat niet.

Op naar nog meer goede gesprekken over seks!