In quarantaine journaal #21 met Barbara Reijs

Barbara Reijs zat een paar weken geleden nog in haar geliefde Mexico toen het Ministerie van Buitenlandse Zaken kenbaar maakte dat het verstandig was om terug te komen. Sindsdien zit ze alleen thuis in Amsterdam, maar eenzaam voelt ze zich niet. Ze werkt een uurtje per dag bij Likeminds en geniet van kokkerellen. Ook gaat ze graag thuis uit eten, maar hoopt wel dat restaurants vaker eenpersoonsaanbiedingen doen.

Annemiek refereert naar dit interview met Janet Ossebaard.

De overlevingstips van vandaag:
– Ga thuis uit eten. Barbara tipt The Dam Goods, Ken Sushi en Cinema Culinair.
– Je hoeft je niet schuldig te voelen als je er doorheen zit. Quarantaine zou volgens de definitie 40 dagen moeten duren. Dus het is helemaal niet vreemd dat we er allemaal klaar mee zijn.
– Maak zelf mondkapjes. Bekijk dit patroon en kruip achter de naaimachine. Upcycle je oude jeans!