In quarantaine journaal #9 met Yora Rienstra

Yora Rienstra (1981) is fanatiek Twitteraar en een van de grappigste vrouwen van Nederland. Jaren lang was ze groot fan van Boer zoekt vrouw, maar vandaag bleek dat ze zich nog niet aan het nieuwe seizoen gewaagd heeft. Je kunt Yora ook kennen als cabaretière, actrice en presentatrice voor televisie en radio. Haar quarantaine brengt ze door als vlogger.

We namen deze aflevering op 31 maart 2020 vlak na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge op. Tijdens de opnames droeg Annemiek deze onesie. Ook willen we jullie laten weten dat we sinds vandaag gesponsord worden door Popupodcast.studio en daar zijn we trots op! Wil jij ook samenwerken? Bekijk dan de sponsorpakketten op onze website.

Yora vindt dat als je iets preekt, je ook het goede voorbeeld moet geven. Volgens haar is het hypocriet dat Diederik Jekel vandaag de fiets, taxi of tram naar het Leidseplein toe nam om bij de desk van RTL Boulevard aan te schuiven.

Verder komt Yora’s smetvrees goed van pas komt in deze tijd.. Annemiek herkent zich in een podcast-aflevering van Peptalk waarin Pepijn Schoneveld zegt dat als je altijd al bang bent en apocalyptisch denkt, quarantainetijd best vol te houden is.

Je kunt nog doneren aan de Voedselbank via Live-eet. En vergeet niet te kijken naar TV Onbemand.

De overlevingstips van vandaag:
– Puzzelen
– Kijk naar Dream school
– Gun jezelf om lekker Rollercoaster tycoon te spelen!