#22 De vijftigste

Dit is de 50e podcastaflevering die we binnen een half jaar gemaakt hebben. We vinden dan ook dat we een maandje zomerstop verdiend hebben, maar dat doen we natuurlijk wel met een echte seizoensafsluiter!

Annemiek interviewt Benno en we leren dat onze grumpy old man de nieuwe Danny de Munk wilde worden en een blauwe maandag Magaldi in Evita speelde. En dat Emma wil leven de voorstelling is waar Benno het meest trots op is. Op vrijdag 17 juli 2020 speelt dit prachtstuk met de geweldige Lisse Knaapen nog twee maal in DeLaMar.

Benno interviewt Annemiek en die wil het liefst gewoon freelancer blijven en zoals Annie M.G. worden. Ze is stiekem verliefd op Maarten Heijmans, maar woont over 25 jaar toch echt met haar grote liefde Thom en kleine liefde Charlie in Edinburgh. Tegen die tijd heeft ze haar onbevangenheid weer terug!

Bekijk de shownotes van en luister naar onze reguliere afleveringen via deze link.
Bekijk de shownotes van en luister naar onze In quarantaine journaals via deze link.

Heb jij een idee voor een thema voor volgend seizoen? Mail dan naar annemiek@ikvindhierietsvan.nl

Tot eind augustus!

P.S. Freelancers krijgen geen vakantiegeld, dus heb jij afgelopen zes maanden van onze podcast genoten en gun je ons toch een extraatje deze zomer? Doneren kan via deze link. Je kunt ook overstappen naar Vandebron. Alvast bedankt!